Kasutustingimuste mustand

Portaali kasutaja näeb ainult oma ettevõtte andmeid. Kinnitatud hooldusdokumente klient ei muuda. Makse loetakse laekunuks alles pärast makseteenuse allkirjastatud teadet, kui see teenus on sisse lülitatud.